Editia 2008 a proiectului “O DIScutie despre 2% pentru copiii nostri” a vizat directionarea a 2% din impozitul pe venitul anului fiscal 2007. În acest an, numarul partenerilor organizatiei noastre a crescut, ajungând la 10, acoperind astfel întreaga diversitate a învatamântului preuniversitar.

Alaturi de ascendenta numarului de parteneri si numarul  persoanelor care au directionat 2% din impozitul pe venit, a inregistrat o traiectorie ascendenta , depasind în acest an 1800 de contribuabili care au dovedit incredre in organizatia noastra, partenerii nostrii si proiectul derulat

Pentru acest an, împreuna cu partenerii sai, Organizatia pentru Dezvoltare si Implicare Sociala a decis, ca o parte din sumele directionate sa fie resursa pentru comunitate. Astfel, 10% din întreaga suma va fi directionata dincolo de activitatea noastra si a partenerilor nostri, în finantarea unui proiect comunitar,  încercând astfel, în mod indirect, sa implicam cetatenii în dezvoltarea comunitatii noastre.

Pentru acest an, împreuna am decis sa achizitionam echipamente si ustensile medicale care vor fi oferite spre utilizare Spitalul Clinic Judetean De Urgente Timisoara Clinica II Pediatrie.