“…avand in vedere ca suntem în al doilea an de colaborare, putem afirma cu certitudine ca proiectul de parteneriat dintre Organizatia pentru Dezvoltare si Implicare Sociala si Scoala cu cls.I-VIII nr.2 Timisoara s-a bucurat de un real succes si suntem convinsi ca a oferit un sprijin financiar substantial în beneficiul scolii si al elevilor. Vom continua proiectul si în viitor, sperand la o implicare mai mare a contribuabililor în directionarea a 2% din impozitul pe venit.”
Prof. Alina Miut
Director scoala cu clasele I – VIII nr. 2 Timisoara

“…Prin efortul scolii noastre de a convinge cat mai multi contribuabili – parinti, cadre didactice, cât si alte persoane – sa directioneze 2% din impozitul pe venit, scoala noastra a beneficiat de sume importante care au contribuit la asigurarea mijloacelor didactice necesare unui învatamânt performant: copiator , videoproiector, premii pentru elevii performanti la concursuri si olimpiade scolare, cât si fonduri necesare deplasarii elevilor în cadrul derularii unor proiecte si parteneriate educative. Colaborarea cu Organizatia pentru Dezvoltare si Implicare Sociala a permis cunoasterea altor parteneri, schimburi de idei în ceea ce priveste modul optim de utilizare a sumelor directionate, discutii constructive si implicarea în “proiectul comunitar” de la Spitalul Clinic Judetean De Urgente Timisoara Clinica II Pediatrie.”
Prof. Caloghera – Ianes Lilica
Director scoala cu clasele I – VIII nr. 13 Timisoara

“Alaturi de caldura sufleteasca oferita copiilor, un rol important în dezvoltarea acestora îl are mediul educational, locul în care copiii îsi desfasoara activitatea. Parteneriatul cu Organizatia pentru Dezvoltare si Implicare Sociala si implicarea parintilor în acest proiect, a dus la îmbunatatirea activitatilor dedicate copiilor si a mijloacelor educationale din gradinita.
Un proverb chinezesc spune ca: “Viata unui copil seamana cu o foaie de hartie pe care fiecare trecator lasa o urma”. In acest al doilea an al desfasurarii proiectului, ii invitam pe parinti sa ne sprijine, sa se implice în acest proiect pentru a putea face înca o data o diferenta în viata de zi cu zi a copiilor nostri si pentru ca din “urmele” lasate în sufletele copiilor sa rasara “florile” ce mai tarziu vor bucura si înfrumuseta alte vieti.
Multumim ODIS, multumim tuturor celor care ne-au sprijinit!”
Ed. Caprariu Adriana
Director Gradinita cu Program Prelungit nr.53 Timisoara

“Grupul de Initiativa al Profesorilor de Matematica din Judetul Timis impreuna cu Organizatia pentru Dezvoltare si Implicare Sociala, in urma parteneriatelor incheiate in ultimii doi ani, a reusit din sumele directionate a 2% din impozitul de veniturile profesorilor de matematica sa inmaneze numeroase premii si mentiuni elevilor cu rezultate deosebite la concursurile de matematica judetene si interjudetene ce au avut loc in decursul anului scolar 2007-2008 si 2008-2009.
Elevii premiati s-au bucurat sa le fie inmanate pe langa diplomele ce li se cuveneau si importante cadouri care sa le rasplateasca eforturile si sa-i stimuleze in munca lor de studiu in domeniul matematic.
Imprimante Canon, boxe pentru calculator, tastaturi, mouse, casti, camere web, stik-uri, portmape pentru dvd-uri, iata doar cateva din numeroasele obiecte pe care cei mai buni elevi la matematica ai judetului Timis le-au primit ca recompensa pentru rezultatele obtinute, pentru reprezentarea cu cinste a lotului judetean la competitiile nationale.”
Profesor Calin Postaru
Colegiul Economic FS Nitti Timisoara
Fondator al Grupului de Initiativa al Profesorilor de Matematica din Judetul Timis