Pentru acest an, împreuna cu partenerii sai, Organizatia pentru Dezvoltare si Implicare Sociala a decis, ca o parte din sumele directionate sa constituie o resursa pentru comunitate. Astfel, 10% din întreaga suma va fi directionata dincolo de activitatea noastra si a partenerilor nostri, în finantarea unui proiect comunitar, incercand astfel, în mod indirect, sa implicam cetatenii în dezvoltarea comunitatii noastre.
Pentru acest an, împreuna am decis sa achizitionam echipamente si ustensile medicale care vor fi oferite spre utilizare Spitalul Clinic Judetean De Urgente Timisoara Clinica II Pediatrie pentru a imbunatati calitatea actului medical si accesul la serciviile medicale furnizate copiilor din comunitatea noastra..

Si pe aceasta cale, multumim tuturor persoanelor care au avut incredere in noi si au directionat 2% din impozitul pe venit.

Echipamentele medicale achizitionate:

 • Cantar electronic pentru copii, marca TEFAL BH 4150, 3 bucati
 • Aspirator chirurgical ASKIR 20, 1 bucata
 • Sistemul PARI JUNIORS BOY`S pentru aerosoli, 3 bucati
 • Cantar mecanic cu taliometru, 1 bucata
 • „Clinica II Pediatrie “Bega” din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara va aduce pe aceasta cale sincere multumiri pentru efortul pe care l-ati facut în colectarea sumei de 6280 RON cu care ne-ati sponsorizat, într-o perioada de mari dificultati financiare. Suma mentionata s-a materializat în achizitionarea de aparatura medicala, care de asemenea a cazut în sarcina Dumneavoastra. De sponsorizarea ORGANIZATIEI pentru DEZVOLTARE si IMPLICARE SOCIALA vor beneficia copiii spitalizati în clinica, dar si cei consultati în Ambulatoriul de Specialitate al Clinicii.”

  Sef Clinica
  Prof. Univ. dr. Ioan Popa

  1432